За връзка с мен: Д-р Ани Димитрова ani@zdravesani.com, dr_dimitrova /Skype/, 0886 940 873

Програми

 consult

Получавала ли си някога добър съвет, който ти е било невъзможно да следваш? Твоят лекар препоръчвал ли ти е промяна в начина на живот, която намираш за неприложима? Някога искала ли си нещо в живота, което си установила, че не можеш да постигнеш сама?

Здравните треньори са съветници с широки познания, които осигуряват непрекъсната подкрепа и те водят към постигане на поставените цели и устойчиви промени, които да подобрят твоето здраве и щастие. Като твой Здравен коуч (треньор), аз ще те изслушвам внимателно и ще ти помагам да се ориентираш в света на противоречивите съвети за храненето и да решиш какви промени е необходимо да направиш.

Твоята програма, създадена лично за теб, радикално ще подобри здравето и усещането ти за щастие. Заедно, ние ще изследваме притесненията и безпокойствата ти относно тялото и емоциите ти, и ще открием какво ти е нужно за един хармоничен и балансиран живот.

Като клиент в моя здравна програма, ти ще…

 • поставиш и достигнеш целите си по отношение на здравето по eдин лек и ненасилствен начин
 • работиш за постигане и запазване на идеално тегло
 • разбереш и намалиш пристрастяванията си към определени храни
 • увеличиш енергията си
 • се чувстваш прекрасно в тялото си
 • подобриш личните си връзки и взаимоотношения

Можеш да избереш една от следните три програми, в зависимост от темперамента ти и скоростта, с която искаш да постигнеш резултати. Продължителността на всички програми е 6 месеца, защото толкова време е необходимо, за да се установят трайно направените промени и се различават по интензивността на срещите ни в месеца и моето участие в процеса. Но това са само рамките на програмите, всичко което е включено в тях се определя от твоите индивидуални нужди, ниво на осъзнатост, желание за действие, темперамент и отдаденост.

 

Оптимална /интензивна/ програма

Тази програма с продължителност 6 месеца е за жени, които са действени, искат бързо да постигнат здраве и създадат живота, който желаят. Тук те ще стигнат в дълбочина до емоциите, които стоят в основата на здравословните им предизвикателства, ще могат да работят директно с тях и по този начин да разрешат проблемите трайно там, където са се зародили, а не само да потискат симптомите.

Програмата включва…

 • четири 60-минутни сесии месечно, т.е. ще се виждаме всяка седмица
 • откриване на вярванията, които ти пречат да бъдеш здрава и щастлива, и подмяната им с нови, които ще подкрепят целите ти
 • консултиране и подкрепа, за да ти помогна да направиш промените в храненето и начина на живот, които искаш  
 • подкрепа чрез мейли и по телефона между сесиите
 • допълнителна информация, която ще повиши знанията ти относно храненето, менталните нагласи, здравето и как може да се влюбиш в живота си отново
 • лесни за приложение от теб самата енергийни практики, медитации и визуализации
 • моето лично посвещаване на твоето здраве и успех

Тази програма дава най-добри резултати, тъй като включва най-много време с мен, повече напътствия и директна помощ от мен с всички умения и техники, които съм овладяла, и наистина стига до корена на проблемите.

—————————————————————————————————————————————————–

Разширена програма    

 Тази програма е за жени, които обичат да действат систематично, стъпка по стъпка, да имат време да усвоят всичко, което научават и да го усетят, преди да го приложат, и най-вече не обичат да бъдат препирани. Искат да се чувстват в потока на живота и нещата да се случват с лекота, без бързане, по един релаксиран, чисто женски начин.

Тази програма също е с продължителност 6 месеца и включва:

 • три сесии по 60 мин. месечно, т.е. ще се виждаме през 10 дни
 • повече самостоятелна работа
 • подкрепа по мейл между сесиите
 • консултиране и подкрепа, за да ти помогна да направиш промените в храненето и начина на живот, които искаш  
 • допълнителна информация, която ще повиши знанията ти относно храненето, менталните нагласи, здравето и как може да се влюбиш в живота си отново
 • лесни за приложение от теб самата енергийни практики,   медитации и визуализации
 • моето лично посвещаване на твоето здраве и успех

 —————————————————————————————————————————————————-

 Базова програма

 Тази програма е минималният пакет, който е подходящ за жени, които нямат сериозни заболявания или дългогодишни симптоми, искат просто да се научат да се грижат за себе си по един нов начин, като се хранят по-здравословно, дават подходящата храна и на ума, и душата си. Така наречената първична храна всъщност се оказва много по-важна и включва всичко онова, което храни душата ни. Желаят и да балансират теглото си, да изглеждат по-млади и да се чувстват такива, но това да става без насилие, лишения и неимоверни усилия на волята, а по един приятен и забавен начин. Тук са включени две сесии по 60 мин. месечно, изпълняване на поставените в сесиите задачи самостоятелно, подкрепа само по мейл между сесиите, допълнителна информация, която ще повиши знанията ти относно храненето и моята пълна отдаденост на постигането на целите, които си си поставила. Тази програма може да се прилага като поддържаща програма във времето.

—————————————————————————————————————————————————–

Работят ли тези програми? ДА!

 За да се чувстваш по-сигурна, аз предлагам гаранция за резултати. Независимо кой начин на плащане избереш, ако след първия месец изразиш неудовлетвореност от работата ни, ако не виждаш как ще постигнеш резултатите, които желаеш, аз ще ти върна сумата, която си платила. 

 

 

За да решиш дали здравните консултации са подходящи за теб, аз те каня да се запишеш за безплатна опознавателна среща с мен. По време на сесията ще обсъдим твоето здраве и начин на живот, за да решим как най-добре мога да те подкрепя в постигането на целите ти. 

 

Свържи се с мен днес, за да планираме твоята безплатна начална консултация.