За връзка с мен: Д-р Ани Димитрова ani@zdravesani.com, dr_dimitrova /Skype/, 0886 940 873

Здраве без лекарства

LifeWave products

 

Какво представляват LIFEWAVE patches?

ИНФОРМАЦИЯ ЗА LIFEWAVE PATCHES

LIFEWAVE предостави на световния пазар революционна технология на бъдещето с уникалните и единствените по рода си продукти, съчетавайки, нанотехнологията с основите на хомеопатията, съвременната Медицина и древната китайска Медицина (акупунктура) с цел да запази, подобри и възстанови човешкото здраве. LIFEWAVE нанопачове са акупунктурни продукти под формата на нетрансдермални пластири за поставяне върху акупунктурни точки на тялото. В нанопачовете е вложена патентована смес от наночастици на аминокиселини, захари и стабилизиран кислород, които функционират като малки „антени”. Това което постига LIFEWAVE е подобряване „комуникацията” с клетката, без да преминава абсолютно никакво вещество в тялото. Факт е, че нанопачовете дават резултати и когато се поставят направо върху кожата, и когато са върху дрехите, обувките, гипс или превръзка!

Човешкият организъм крие в себе си, лечебни сили, които могат да решат при определени условия, всеки здравословен проблем по един напълно естествен път. Ключът за това се крие в начина, по който бихме задействали нашата биоенергийна система. Симптомите, които се появяват в следствие на дисбаланс в организма, са начинът по който нашето тяло ни предупреждава, че нещо се случва с нас. Трябва да го „чуем”, за да избегнем развитието на различни заболявания.

Точно това правят LIFEWAVE нанопачовете – „слушат” тялото ни.

Когато поставим нанопач върху конкретните акупунктурни точки (всеки пакет е придружен с проспект илюстриращ точки с клинично доказано действие), те „започват работа” само няколко минути след поставянето им. Така за съвсем кратко време забелязваме първите признаци на въздействие. Това време е различно за всеки организъм, защото са от значение както възрастта, така и здравословното състояние на човека. Целта на използването на нанопачовете е да може всеки от нас сам в къщи, на работа или където се наложи да ги прилага, без да губи време и средства, при условие, че е добре информиран за правилното им поставяне на съответните акупунктурни точки.

Продуктите на LIFEWAVE могат да бъдат ефективно допълнение към всеки здравословен начин на живот. LIFEWAVE пачове НЕ съдържат лекарства, НЕ преминават през кожата, НЕ съдържат токсини. Съдържат вещества с естествен произход. ТЕ СА БЕЗОПАСНИ, ЕФЕКТИВНИ и ни предлагат ЗДРАВОСЛОВЕН И КАЧЕСТВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ.

LIFEWAVE са ЕДИНСТВЕНИТЕ ПО РОДА СИ В СВЕТА – патентован продукт, със съответните международни сертификати, издадени на основата на научни и клинични изследвания от американската FDA-U.S. Food and Drug Administration, от Федерацията по антидопинг на САЩ – United States Antidopping, от Световния съвет по антидопинг – Word Antidopping Agency, както и OBELIS с представителство в Брюксел за всички европейски държави.

ИСТОРИЯ НА LIFEWAVE PATCHES

Изобретател на LIFEWAVE пачове е молекулярният биолог доктор Дейвид Шмид. Изпълнява длъжността на научен съветник към General Dynamics при създаването на системите за допълнителна доставка на кислород при аварийни ситуации, както и при разработването на методите за повишаване на шансовете за оцеляване на екипажите в подводниците на военноморските сили на САЩ. Той е човекът, който изследва, развива и прилага методите за подобряване на телесната и психическата издръжливост на специалните военнни части в САЩ.

Държавата е изразходила милиони долари за проучвания и в продължение на 3 години са били извършени множество клинични изследвания за създаването и ползването на LIFEWAVE patches. Първото им приложение е било във военноморския флот, а след това се предоставят и за свободна употреба от населението.

Като фирма LIFEWAVE е създадена през 2004г. в Сащ, а в Европа навлиза през 2008г., в България- прави първите си стъпки през 2012г. До момента развива дейност в 121 държави.

КАК ДЕЙСТВАТ LIFEWAVE PATCHES?

LIFEWAVE нанопачове се „свързват” с електромагнитното поле на тялото ни, въздействайки върху акупунктурните точки. В тялото не проникват абсолютно никакви вещества – фармацевтични, химични или други. Уникалната патентована технология на LIFEWAVE меко активира съответните акупунктурни точки, без да се прилагат игли за иглолечение. Повишава, възстановява и балансира енергията в тялото чрез енергийните комуникационни меридиани.

LIFEWAVE нанопачове са преминали през множество клинични изследвания и едва след тяхното одобрение започва производството им в САЩ. Съдържат естествени вещества, които рефлектират определени светлинни честоти в тялото и така предизвикват съответните биохимични промени в него, в зависимост от това какъв вид пач се използва.

ВИДОВЕ LIFEWAVE PATCHES?

ICEWAVE PATCHES – ЗА ОТНЕМАНЕ НА БОЛКАТА

Само няколко секунди след поставяне на пача на съответните акупунктурни точки, болката започва да намалява. Постоянното им използване за определен период от време, който е различен за всеки отделен случай, намалява хроничните възпаления и отнема болката напълно. При хронична болка ще е необходимо да се приложи програма за детоксикация и клетъчна регенерация, за да се постигнат желаните резултати.

ICEWAVE нанопачове дават резултати при болка в костите, мускулите, ставите, болки в цялото тяло, особено в случаи на ишиас, радикулит, артрит, болки в гърба, кръста, тикове, схващане на мускулите, болки в колената, мигрени, главоболие, менструални болки и др. Да отбележим, че болката не изчезва когато се дължи на остър инцидент, който изисква незабавна медицинска намеса и лечение.

ENERGY ENHANCER PATCHES – за ПОВИШАВАНЕ и БАЛАНСИРАНЕ на ЕНЕРГИЯТА

Справя се с хроничната умора, липсата на енергичност, нервност, изтощение, мускулна слабост, сънливост и безсъние. Повишава и балансира енергията, подпомага дишането, повишава издръжливостта и за това редовно се използва от спортисти като David Beckham, Carles Puyol, Lance Armstrong, Mike Phelps, професионални баскетболисти в NBA, както и цели отбори, например националния отбор по плуване на САЩ. Нанопач ENERGY повишава изгарянето

на мазнините до 20%. Идеално се съчетава с SILENT NIGHTS, възстановявайки биологичния ни часовник, както и с останалите видове нанопачове, когато е необходимо да се направи 3-месечна детоксикация.

SILENT NIGHTS – ПОДОБРЯВАНЕ КАЧЕСТВОТО на СЪНЯ и РЕГУЛИРАНЕ на ЦИРКАДНИЯ РИТЪМ

По време на сън протичат самовъзстановителни процеси във всяка клетка. Непълноценният сън често води до безпокойство, страхова невроза, преумора, нарушение на биологичния часовник и хормонален дисбаланс. Със нанопач SILENT NIGHTS в организма се синтезира мелатонин и сънят е пълноценен. Дава отлични резултати при: апнея, хъркане, повърхностен и неспокоен сън, безсъние поради стрес или хормонален дисбаланс. Ако се събуждате през нощта, или сутрин чувствате умора, или сте с наднормено тегло, то значи имате нужда от пач SILENT NIGHTS.

SP COMPLETE – РЕГУЛИРАНЕ на ТЕГЛОТО и МЕТАБОЛИЗМА

Регулира и контролира апетита – както при наднормено тегло, така и при анорексия, Подпомага изгарянето на мазнините, намалява желанието за сладко и помага при булимия. Премахва горещите вълни в менопаузата, защото балансира хормоните в организма. За да се постигнат желаните резултати е необходимо преди ползването на пач SP COMPLETE да се използва програма за детоксикация и антистрес.

Y-AGE – ДЕТОКСИКАЦИЯ, АНТИСТАРЕЕНЕ, КЛЕТЪЧНА РЕГЕНЕРАЦИЯ
Това е комбинация от три вида пачове (GLUTATHIONE, CARNOSINE, AEON) и след три

месечна употреба на Y-AGE, организмът постепенно се освобождава от токсините, от стреса, от възпаленията, повишава се мускулната маса, постига се клетъчна регенерация, баланс между вегетативна и централна нервна система. Като цяло подобряват всички функции в организма и най-вече предотвратяват възпаленията, подобряват имунната система и регенерират всички клетки на органите.

Y-AGE GLUTATHIONE

Глутатионът е трипептид, най-мощният антиоксидант, работещ вътре в самата клетка. Повишава имунната система, детоксикира всички клетки и органи, предотвратява възпаленията. Спомага за идеално гладка кожа и изостря зрението. Наричат го още „багер” за събиране на токсини, защото обезврежда пестициди, тежки метали-олово, живак, мед и др. Нивото на глутатиона в организма започва да намалява след 20-годишна възраст, като на всеки 10 години намалява с до 25%. Клиничните изследвания показват, че серумното ниво на

глутатиона се повишава до 300% след първите 24 часа от поставянето на нанопач GLUTATHIONE на указаните акупунктурни точки.

Y-AGE CARNOSINE

Карнозинът е дипептид, който действа като антиоксидант и има
невероятната способност да подмладява и регенерира всички клетки и
органи. Възпрепятства появяването на атероматозни плаки в мозъка и може
да „поправи” деструктивни мембрани и ДНК. Повишава мускулната маса,
отстранява млечната киселина от мускулите и подобрява спортните
постижения. Карнозинът спомага подобряването на епидермиса при целулит,
екземи, псориазис и други кожни нарушения, като ускорява зарастването на рани и заличава белези от тях. Дава много добри резултати при системно използване при заболявания като диабет, Паркинсон, склероза, старческа деменция, Алцхаймер и др. Помага при високо кръвно налягане. Наноач CARNOSINE подпомага организма да регенерира здрави и млади клетки, което запазва по-дълго младостта на организма. С други думи забавя стареенето на клетките и организма.

Y-AGE AEON

Това е нанопачът, който запазва здравето и младостта. Клиничните изследвания показаха, че след първите 10 минути от поставянето на нанопач AEON се намаляват микровъзпаленията и вътрешните нервни смущения в организма и се постига баланс между централна и вегетативна нервна система. Това е продукт, който след 90 дневна употреба заедно с нанопачове GLUTATHIONE и CARNOSINE връща времето назад на клетъчно ниво, поради въздействието му върху стареенето на ДНК-фрагментацията в ядрото на клетките.

ВАЖНО: ЗА ПОСТИГАНЕ НА ЖЕЛАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ с LIFEWAVE PATCHES е НЕОБХОДИМО:

  •   Проверка на полюсите на тялото и промяна ако е необходимо.

  •   Приемане на вода преди и по време на употреба на LIFEWAVE пачове

  •   Опознаване на LIFEWAVE нанопачове чрез лична информираност, с помощта на обучени сътрудници

    на компания LIFEWAVE.

    ВНИМАНИЕ!
    LIFEWAVE нанопачове НЕ ЗАМЕСТВАТ ЛЕКАРСКА ДИАГНОЗА, ФАРМАЦЕВТИЧНО И БОЛНИЧНО ЛЕЧЕНИЕ.

ДРУГИ ПРОДУКТИ LIFEWAVE

THETA NUTRITION – СИСТЕМА за ДОСТАВЯНЕ на ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА

THETA NUTRITION e изцяло иновативна здравна технология разработена от LIFEWAVE, съсредоточена върху революционни формули, които осигуряват основните хранителни вещества на организма. Всички продукти Theta са направени с натурални съставки и не съдържат изкуствени подсладители, оцветители и консерванти! Най-хубавото е, че повечето хора чувстват резултатите в рамките на минути. Съчетава качество, ефективност и бързина на действие в един продукт THETA NUTRITION.

С напредване на възрастта нашите клетки все по-малко и по-трудно усвояват хранителните вещества, които приемаме под формата на храни и хранителни добавки. Ако хранителните вещества не са в състояние да влязат в нашите клетки, тяхната полза се намалява, както и резултатът който очакваме за подобряване на здравето. Повечето добавки днес не разполагат със система за доставяне на хранителни вещества. Затова хората не виждат и не усещат ползите в продължение на дни и месеци, дори години.

THETA ACTIVATE е патентована система, която е предназначена да «задвижва» усвояването на хранителните вещества в клетките. Силициевият диоксид в Theta Activate ускорява метаболизма на клетката, което активира процеса на усвояване на хранителните вещества, а ползите се усещат след минути.

За какво се грижи THETA NUTRITION:

THETA ONE – поддържа имунната система и хормоналния баланс

THETA HEART – поддържа функцията на сърцето

THETA FUEL – енергия на клетъчно ниво
Опитайте и ще разберете веднага!

MATRIX 2 – РАДИАЦИОННА ЗАЩИТА за МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ

Днес е доказано, че излъчването на електромагнитна радиация от мобилните телефони е в списъка на възможните причини за редица заболявания, включително и рак (по данни на Световната Зравна Организация).

Всички ние ежедневно сме изложени на електромагнитната радиация (EMR), излъчвана от мобилните телефони. Това излагане се отразява много по-силно на децата и тийнейджърите.

LIFEWAVE разработи иновативен продукт MATRIX 2, основан на базата на военната технология stealth. След серия независими лабораторни тестове се доказа, че MATRIX 2 намалява излъчваната радиация от мобилни телефони до 98%.
MATRIX 2 е разработен за основните видове смартфони. Използвайки го вие защитавате себе си от вредните излъчвания на мобилния телефон докато говорите или го носите близо до себе си.

Това е невероятен начин да опазвате своето здраве.