За връзка с мен: Д-р Ани Димитрова ani@zdravesani.com, dr_dimitrova /Skype/, 0886 940 873

За мен

Здравей :-) Аз се казвам Ани и по професия съм зъболекар. Но след повече от 20 години работа по зъбите на моите пациенти, аз почувствах нужда да променя живота си. Винаги ме е интересувало здравето и начините да го поддържаме и пазим, преди да сме го изгубили безвъзвратно. А и самата аз страдах от дългогодишна хронична болка в кръста, която ме спираше да живея живота, който искам. С годините постепенно се оттеглих от всякакви дейности свързани с движение. Не спортувах, не танцувах, не се забавлявах и все повече се “окръглях”. В търсене на решение на моя проблем, различно от лекарства и медицински манипулации,  на 50 години аз се оказах студентка отново!, този път в Институт за Интегративно хранене, Ню Йорк, САЩ.

В резултат на обучението ми като Здравен коуч, аз приложих върху себе си голяма част от наученото, експериментирайки с храната, хранителните си навици, начина си на мислене и отношението си към здравословния проблем, който имах; овладях методи за справяне с емоционалните травми и енергийния дисбаланс, до който те водят. В резултат аз се освободих от болката, мъчеща ме 20 години и като обобщение на опита, който натрупах работейки върху себе си и с други хора, на които помогнах, аз създадох моята “Система от 7 стъпки към перфектно здраве и вълнуващ живот”.  Постепенно осъзнах, че това знание не е само за мен, а мога да помагам и на други хора да открият какво ги разболява и какво ги прави здрави, да ги преведа през стъпките на моята система за перфектно здраве, да ги подкрепям в промените, които решат да въведат в начина си на живот, храненето, средата, в която живеят, в начина си на мислене и поведението си, така че да възвърнат или постигнат здравето, енергията и усещането за щастие и хармония. 

 Базирайки се на моята система от 7 стъпки към перфектно здраве и вълнуващ живот, аз ще ти помогна да създадеш своята лична “карта към здравето”, която ще съответства на твоите уникални тяло, начин на живот, предпочитания и цели.Научи повече за моето обучение и моят уникален подход.

Любопитен/а ли си как здравното консултиране може да ти помогне? Нека поговорим. Запиши се днес за опознавателна среща с мен!