За връзка с мен: Д-р Ани Димитрова ani@zdravesani.com, dr_dimitrova /Skype/, 0886 940 873

Как да се сдобием с “фонтан на младостта”?

Красива кожа

 Проблемът

Човешките същества преследват неуловимия “фонтан на младостта” през вековете и до наши дни. Днес, стотици милиони долари се харчат по света за скъпи козметични продукти и процедури за намаляване на бръчките и подобряване вида на кожата. Но много от тези методи са се доказали като неефективни /в най-добрия случай/ и опасни /в най-лошия/. Причината е, че те се занимават само с повърхностните ефекти на стареенето.

Ново решение

LifeWave са разработили изцяло новаторски подход към подобряване вида на кожата. Анти-ейдж триото от пачове на компания LifeWave – cъстоящо се от Y-Age Aeon, Y-Age Glutathione, и Y-Age Carnosine – работят съвместно, за да осигурят на тялото подходящите условия за подобряване на кожата отвътре-навън. Тези пластири са НЕ-трансдермални, което означава, че никакви игли, стимуланти или други медикаменти и химически вещества НЕ проникват през кожата в тялото.

Научните проучвания на LifeWave са убедителни. В разработка от 2011 г. изследователите са анализирали ефектите от използването на трите антиейдж пача, за да определят въздействието им върху различни състояния на кожата за период от 12 седмици.  

За определяне качествата на кожата бяха използвани следните критерии:

  • Хидратация на кожата 

  • Цвят/пигментация на кожата 

  • Текстура на кожата (т.е., размер на порите, плътност) 

  • Степен на възстановяване на увредена кожа.


Резултатите от изследването бяха изключително позитивни, демонстрирайки, че използването на антиейдж пачовете е довело до значително подобряване в състоянието на различните кожи. До края на проучването, 75 % от изследваната група показали повече от 50% ръст във възстановяването на увредена кожа (сравнено със средната бройка от 15% на неувредена кожа в началото на проучването). 
Изследователите твърдят, “По наше лично мнение, няма друг продукт на пазара, който може да постигне такова подобрение в състоянието на кожата, на толкова много нива, за толкова кратко време”. 


Защо тези три продукта имат такъв драматичен ефект в подобряване качеството на кожата?

Carnosine (Карнозин)

Първо, карнозинът е известен като най-мощният антигликационен нутриент в тялото (гликацията уврежда протеините поради процес на свързване на захарите към протеини и липиди, без участието на ензими). С годините тъканите в кожата натрупват отпадни продукти от метаболизма, което определено уврежда кожата. Карнозинът премахва тези отпадни вещества и обновява клетките, което води до подобряване на протеиновите структури, напр. Колаген.

Glutathione (Глутатион)

Glutathione отново и отново доказва своите положителни ефекти върху кожата чрез възстановяване на увредения колаген. Освен това, когато увеличим нивата на Глутатион в тялото, ние също помагаме да се реактивира неактивния или окислен витамин С, което отключва възстановяването на увредения колаген. Една от причините за бръчките е именно увредената структура на колагена. Следователно, ако можем да възстановим тези структури, можем да намалим появата на фини линии и бръчки.

Aeon (Аеон)

Aeon пачът намалява появата на фини линии и бръчки, защото той намалява нивата на оксидативен стрес в тялото. Стресът произвежда вредните свободни радикали и други биохимикали, които увреждат тъканите и ДНК. Последните проучвания показват, че хроничният стрес намалява нивата на DHEA (dehydroepiandrosterone),мощен хормон, директно свързан с жизнения цикъл, и увеличава нивата на Кортизол, хормон на стреса, свързан с ускоряване на стареенето. Aeon намалява нивата на тези вредни химикали и предпазва структурите на организма от увреждане.

Използването на трите антиейдж пача заедно създава мощен синергичен ефект в подобряване състоянието на кожата.

Готови ли сте да научите повече за това как технологиите на LifeWave могат да ви помогнат да се сдобиете с “фонтан на младостта”?

За съжаление много хора все още влагат пари в антиейдж процедури, които, освен че са скъпи, могат да имат и вредни странични ефекти. За щастие, съществува начин драматично и по естествен път да подобрим кожата си отвътре-навън.

 

За повече подробности:

http://www.lifewave.com/yage.asp

http://www.lifewave.com/843470