За връзка с мен: Д-р Ани Димитрова ani@zdravesani.com, dr_dimitrova /Skype/, 0886 940 873

Политика за защита на личните данни

Информация относно дружеството, което обработва данните Ви

Наименование: „Ани ТАРА 2013“ ЕООД ЕИК/БУЛСТАТ: 202703330  Седалище и адрес на управление: гр. Русе, ул. “Капитан Маринов” 4,бл.МО2, вх.2, ет.5  Адрес за кореспонденция: гр. Русе, ул. “Капитан Маринов” 4, бл.МО2, вх.2, ет.5  E-mail: ani@zdravesani.com  „Ани ТАРА 2013“ЕООД и практика „Здраве с Ани“, наричани по-долу за краткост „Доставчик“ или Здраве с Ани, уважават Вашето право на личен живот и целенасочено го защитават. Доставчикът публикува тази декларация за конфиденциалност с цел да Ви информира за нашата политика и практика относно личните данни и възможностите да избирате начина, по който се събира и използва Вашата лична информация онлайн. Част от нашите Web сайтове са организирани така, че по принцип да позволяват да ни посещавате в Интернет, без да се легитимирате или да давате каквато и да било лична информация, но за някои обучения или видеоматериали изискваме да попълните форма, чрез която да предоставите ваше име и електронна поща. Настоящата декларация за конфиденциалност описва събирането на данни и употребата им в такива случаи. За да можете лесно да намирате тази декларация, ние Ви осигуряваме достъп до нея, като я поставяме в долната част на всяка Уеб страница. Вие или Вашият – означава “Вие” като посетител или като потребител на нашите уебсайтове и услуги. Ние, наш или нас означава моят уебсайт, а именно: www.zdravesani.com и всички негови поддомейни. Препоръчваме ви да се запознаете с пълния текст на декларацията за конфиденциалност на Доставчика:

1.Общи положения

1.1.С попълването на формите за записване в уеб сайтовете собственост на Доставчика, Вие се съгласявате личните Ви данни да бъдат използвани от нас по смисъла и при спазване на Закона за защита на личните данни само в случаите, описани по-долу.

1.2. Предоставянето на каквато и да било лична информация и данни от Ваша страна е напълно доброволно.

2.Кога ще поискаме Вашата лична информация?

2.1. Когато имаме нужда от информация, която да Ви идентифицира лично (лична информация) или ще ни позволи да се свържем с Вас по телефон и/или електронна поща. Тази информация ни е необходима единствено и само за обратна връзка с Вас, за изпращане на текущи оферти, уведомления за изтичащи периоди, нови услуги, промоционални материали или други възможности, от които вие бихте могли да се възползвате.

2.2. Личната информация, която Доставчикът събира в регистъра ПОТРЕБИТЕЛИ, се ограничава само до: име и/или фамилия и електронна поща. Ако вие решите да продължите сътрудничестото си с нас и  станете клиент в коучинг програма, то тогава в регистър КЛИЕНТИ ще е нужно да ни предоставите и данни за: град, възраст, адрес, телефон, мобилен телефон и e-mail, скайп адрес, фейсбук профил, здравна история и друга допълнителна информация за вас, която ще ни помогне в конкретната ни работа с вас в коучинг програмите.

2.3. В случаите, когато закупувате книги ли дигитални продукти за самостоятелна работа,  покупката на продукти/услуги се осъществява в уеб сайта на Доставчика и когато се изисква заплащане, ще Ви бъде поискана лична информация, нужна за осъществяването на това плащане (име, адрес, телефонен номер и номер на кредитна карта), където приложими се явяват условията за конфиденциалност на организацията, обработваща съответното плащане (еPay.bg, PayPal.com, myPos и т.н).

2.4. За доставката на закупените от вас книги и други материални продукти, ще ви бъде поискан адрес за доставка, телефон, имена, град, област. В тези случаи са приложими правилата за конфиденциалност на фирмата извършваща куриерската услуга..

2.5. Доставчикът води статистика на посещенията в принадлежащите му уеб сайтове, която може да включва: IP адрес, домейн име, вид на браузъра, резолюция на дисплея, използвана операционна система, време на достъп, адреси на използвани Web сайтове, ключови думи в Web търсачки и други. Тази информация се използва единствено за поддръжката и подобряване на качеството на услугите и съдържанието, предлагани на посетителите в уеб сайтовете на Доставчика.

3.Как събираме информацията от Вас?

3.1.Ние събираме информацията Ви, когато попълвате формуляри на наш сайт. Това включва информация, за да се абонирате за наши платени или безплатни услуги или да поискате допълнителни услуги.

3.2.Възможно е да Ви поискаме допълнителна информация и когато участвате в платено обучение, томбола, промоция, или когато се свържете с нас с въпроси.

3.3.Ако се свържете с нас чрез имейл, е възможно да запазим копие от тази кореспонденция.

4.С каква цел събираме информация от Вас?

4.1 Ние събираме и обработваме личните данни, които Вие ни предоставяте за следните цели: създаване на профил и предоставяне на пълна функционалност при използването на онлайн магазина; извършване на поръчки и закупуване на продукти и услуги; индивидуализация на страна по договора; счетоводни цели; статистически цели; защита на информационната сигурност; обезпечаване на изпълнението на договора за предоставяне на съответната услуга; участие в събития и обучителни семинари, организирани от дружеството; участие в провеждане на игри, томболи, рекламни кампании; изпращане на информационен бюлетин при изразено от Вас желание. да се свържем с Вас след кореспонденция (чат на живо, имейл или телефонни запитвания) да поискаме оценки, отзиви и прегледи на услуги или продукти Може да използваме информацията Ви, за да рекламираме наши услуги на уебсайтове от трети страни, като Facebook. да продължим комуникацията с Вас, след като сте се регистрирали за безплатни/платени услуги, като изпращаме най-подходящата информация, от която се интересувате.

4.2. Ние спазваме следните принципи при обработката на Вашите лични данни: законосъобразност, добросъвестност и прозрачност; ограничение на целите на обработване; съотносимост с целите на обработката и свеждане до минимум на събираните данни; точност и актуалност на данните; ограничение на съхранението с оглед постигане на целите; цялостност и поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.

4.3. При обработването и съхранението на личните данни, Администраторът може да обработва и съхранява личните данни с цел защита следните си легитимни интереси: изпълнение на задълженията си към Национална агенция по приходите, Министерство на вътрешните работи и други държавни и общински органи.

5.Къде съхраняваме събраната информация? – Информацията се съхранява в сървърите на Mailchimp и Google Drive.

6.За какъв период от време съхраняваме събраната информация? Ако станете клиент в някоя от коучинг програмите в Здраве с Ани, ние пазим вашата информация до 5 години след завършване на програмата от вас. Ако сте в нашия регистър ПОТРЕБИТЕЛИ ние пазим вашата информация, докато не пожелаете да бъдете извадени от списъка. След това вече нямате достъп до дигиталните продукти. Вашата информация, която използваме за маркетингови цели, ще бъде съхранявана при нас, докато не ни уведомите, че повече не желаете да получавате тази информация или да се отпишете сами. Можете да прекратите абонамента си самостоятелно по всяко време, като кликнете върху бутона “Unsubscribe” в долната част на всеки имейл или напишете “стоп” във Facebook Messenger. Можете също така да изпратите заявка ръчно на имейл адрес ani@zdravesani.com, ако желаете информацията Ви да бъде забравена завинаги!

7.Как защитаваме Вашата информация – Вашата лична информация се намира в сигурни сървъри на големи компании. Използваме сложни пароли и редовно ги сменяме.

8.Оповестяване на Вашата информация –  Нашата дейност е такава, че не изисква оповестяване на информцията Ви. Въпреки това може да оповестим Вашата лична информация, ако сме длъжни от закона да го направим. ВАЖНО: Ние не продаваме, не даваме под наем или даваме достъп до Вашата лична информация на трети страни, включително, но не само рекламодатели, стратегически партньори или доставчици. Приемаме защитата на вашата лична информация много сериозно.

9.Какви са вашите права – Имате право по всяко едно време да поискате копие от информацията, която държим за вас. Ако желате да получите копие на част от информацията или цялата Ви лична информация, моля, изпратете ни имейл на следния адрес. ani@zdravesani.com Искаме да се уверим, че личната Ви информация е точна и актуална. Можете да ни пишете да коригираме или премахнем информацията, която смятате за неточна.

10.Промени в политиката ни за поверителност – Всички промени, които правим в нашата политика за поверителност в бъдеще, ще бъдат публикувани директно тук на тази страница, и ако е уместно, ще Ви бъдат съобщени по имейл.

11.Как да се свържете с нас – Ако желаете да: получите достъп, да коригирате, премахнете или изтриете личната информация, която имаме за Вас, да подадете жалба или просто се нуждаете от повече информация, свържете се с наш служител, който отговаря за защитата на личните Ви данни на имейл: ani@zdravesani.com